Programma 2018     

MAAND MEI:   

4e vrijdagavond v/d maand maart improvisaties in een loungeomgeving, ofwel de 'HANGavond' op 25 mei

Peter improviseert samen met guitarist Pascal Bloemers tijdens de maandelijkse hangavond op 25 mei. De Hangavond is inmiddels een vertrouwd begrip in Theater aan de Slag; bij deze sessies genoemd naar de 'Hang' waarop Peter speelt, gaat het om improvisatie in een loungeomgeving. Hiervoor wordt de theaterzaal van Theater aan de Slag anders ingericht; geen stoelen maar loungebanken, kleden en kussens.

Voor sommigen is de Hang, of HandPan drum nog een onbekend instrument, voor vele anderen hét instrument van de 21ste eeuw. Mensen worden geraakt door het unieke warme geluid en de ongekende muzikale mogelijkheden van dit prachtige instrument. De mediterrane klank in combinatie met de meditatieve sfeer leent zich uitstekend om eens lekker te gaan zitten en je mee te laten voeren. Bij deze sessies zijn reeds verschillende instrumentalisten uitgenodigd. Na cello, harp en piano komt deze keer de gitaar (zowel akoestisch als elektrisch) aan bod.
 
Op 25 mei is de zaal is om 20.30 uur geopend. De muziek start om 21.00 uur en zal maximaal zo'n anderhalf uur, veelal rustig 'voortkabbelen', waarbij je je ogen kunt sluiten en wegdromen onder het genot van een kopje kruidige thee. Sluit je drukke werkweek af op vrijdagavond en begin relaxed aan je weekend.

Reserveren vooraf is sterk aan te raden, aangezien er slechts voor zo'n 25 mensen plaats is. Entree € 12,00.

MAAND JUNI:   

Another Saturday Night Hits... Creedence Clearwater Revival op 2 juni 2018

Tijdens 'Another Saturday Night Hits …' herleven legendarische popgroepen/-zangers in Theater aan de Slag. Bij uitzondering op de 1e zaterdag van juni.

Binnen dit concept worden de songs op geheel eigen wijze gebracht middels een ‘intieme’ (pianobezetting) met in de basis altijd Barend Lapperre (vocals) en Peter Elbertse (toetsen & vocals).

Voor deze CCR versie uitgebreid met Ben Vreeburg (vocals) en Pascal Bloemers (gitaar). Het lukt hen om de sound zo te interpreteren dat het aanstekelijk werkt en bezoekers luidkeels meezingen met grootste hits. 

Bent u hevige fan of stille genieter – ga dan mee in de tijd en herinnert u zich de tekst niet meer, songteksten zijn aanwezig! 

Aanvang 20.30 uur - Entree €12,50.  

 

1e zondagmiddag per 2 (even) maanden 'Storytelling @ Theater aan de Slag'

de eerstvolgende op zondag 3 juni met Kiki Schippers en Frank Boddin

Singer-songwriters, in wisselende samenstelling, dagen elkaar uit en vullen elkaar aan met anekdotes, prachtige verhalen en songs. Reserveren gaat via www.storytellingat.nl. Entree €15,00