PROGRAMMA 2019

MAART: 

 

Een voorstelling door KuCu met drie eenakters over Veronderstellingen. We denken te weten wie we tegenover ons hebben. Maar is dat ook zo?

'Bejegen me Heus' van Jos Ahlens
In een museum voor moderne kunst bewaken twee suppoosten een schijnbaar, belangrijk kunstwerk. Ze slijten hun dagen met absurde gesprekken. Sommige verhalen zijn waar, andere niet. Ook voor de suppoosten zelf is het soms niet meer duidelijk wat waar is.
Spel: Anita van Os en René Koppers

'Het ging niet, nee, gewoon niet nee' van Jibbe Willems
Een zoon belt in paniek zijn moeder als zijn vriendin met slaande deur is vertrokken, omdat ze vindt dat het niet langer gaat. Wat de werkelijke reden van haar vertrek is en wat de oorzaak van de paniek is, wordt langzamerhand duidelijk.
Spel: Arnoud Klijn

'Smalland' van Peter Aten
Gerda heeft haar moeder Harriëtt al maanden niet gezien. Bij toeval komt ze haar tegen bij IKEA. Gerda voelt zich door haar moeder in de steek gelaten en recente gebeurtenissen hebben dat gevoel alleen maar versterkt. Wat is gebeurd? Komen moeder en dochter nader tot elkaar?
Spel: Dilly van de Langemeen en Linda Kleverlaan

vrijdag 29 maart om 20.15 en zaterdag 30 maart om 14.00 en 20.15 uur.

U kunt reserveren via de website van www.kucu.nl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

APRIL: 

Zondag 7 april - 16.00 uur - UITVERKOCHT

Bij Storytelling@ Theater aan de Slag zie en hoor je op zondagmiddag singer-songwriters met talent om te verbinden en je te raken. Na afloop ga je geheid met een warm gevoel naar huis!

Bertolf en Jelle Paulusma