Programma 2017 

Maandelijks terugkerend: 

Hangavond

vrijdag 24 november 2017 met Peter Elbertse

Aanvang 21.00 uur. Entreeprijs € 12,- (inclusief kopje thee).

De Hangavond is een vertrouwd begrip in Theater aan de Slag; bij deze sessies genoemd naar de 'Hang' waarop Peter Elbertse speelt, gaat het om improvisatie in een loungeomgeving.

De klanken duren maximaal zo'n anderhalf uur, veelal rustig 'voortkabbelend', waarbij je je ogen kunt sluiten en wegdromen onder het genot van een kopje kruidige thee.

De Hang of HandPan drum is voor sommigen een onbekend instrument, voor vele anderen hét instrument van de 21ste eeuw. Mensen worden geraakt door het unieke warme geluid en de ongekende muzikale mogelijkheden van dit prachtige instrument.

De klanken doen zowel Mediterraan als Oosters aan en het plaatje wordt gecomplementeerd met zowel melodisch als ritmisch slagwerk uit diverse windstreken, zoals klankschalen en de Sansula.

Reserveren voor de Hangavond is sterk aan te raden, aangezien er slechts voor zo'n 30 mensen plaats is.

 

 

Another Saturday Night Hits ... Beatles versus Stones 

zaterdag 25 november

Aanvang 20.30 uur - Entrée € 12,50 

Tijdens 'Another Saturday Night Hits' herleven iedere maand legendarische popgroepen/-zangers in Theater aan de Slag met op zaterdag 28 November ‘Beatles versus Stones’. 

Binnen dit concept worden de songs op geheel eigen wijze gebracht middels de ‘intieme’ bezetting met Ben Vreeburg, Barend Lapperre (vocals), Pascal Bloemers (gitaar) en Peter Elbertse (toetsen).

Het lukt hen met z’n vieren om de sound van zowel de ‘Beatles’ als de 'Stones' zo te interpreteren dat het aanstekelijk werkt en bezoekers luidkeels meezingen met grootste hits van deze twee rivaliserende Engelse popgroepen met wereldfaam. 

Bent u voor de Beatles of de Stones, groot fan of stille genieter – ga dan mee in de tijd en herinnert u zich de tekst niet meer, songteksten zijn aanwezig! 

Reserveer tijdig via theateraandeslag@hotmail.com of telefonisch 0345-515309.

Storytelling @ Theater aan de Slag

zondag 3 december 2017: Charlie Dee en A Balladeer

Aanvang: 16.00 uur - Entreeprijs: € 15,-. 

De eerste zondagmiddag per iedere twee maanden staat bol van verhalen en liedjes van singer-songwriters. Twee singer-songwriters zullen hun verhalen en liedjes met u delen. 

Laat u meevoeren en opgaan in nostalgie, anekdotes en prachtige muziek. 

Uitgebreide informatie over de artiesten en reserveren gaat via www.storytellingat.nl en  http://www.storytellingat.nl/reservereninfo.php

 

      

 

Another Saturday Night Hits ... Christmas 

zaterdag 23 december - Aanvang 20.30 uur